Filtreler
Filtreler
Bulunan: 1 Adet 0.001 sn
Ambargo Durumu [1]
Tam Metin [1]
Yazar [1]
Tür [1]
Yayın Yılı [1]
Dil [1]
Erişime Açık

FERMENTE İÇECEKLER BOZA VE KVAS’IN KİMYASAL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİNİN KARŞILAŞTIRMALI İNCELENMESİ

Canan Karakurt

Tahıllar, dünyada en önemli besin kaynaklarından biridir ve insan beslenmesi için faydalı bileşiklerdir. Tahılların yiyecek ve içecek olarak işlenmesi için çeşitli teknolojiler kullanılmaktadır, ancak fermantasyon besin ve duyusal özelliklerin ve raf ömrünün iyileştirilmesi için en iyi yöntemlerden biridir. Tahıllardan elde edilen fermente içecekler uzun bir geleneğe sahiptir ve birçok toplum ve kültürün beslenmesine katkı sağlamaktadır. Alkolsüz fermente içecekler ve geleneksel kullanımları tüketiciler ve bilim adamları tarafından oldukça az ilgi gören fermente içecek alt grubunu temsil etmek ...Daha fazlası

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve çerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.
Tamam

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms