Filtreler
Erişime Açık

COVİD-19 PANDEMİSİ’NİN YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNE OLAN ETKİLERİNİN İŞLETME SAHİPLERİ VE ÇALIŞANLAR AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ: İSTANBUL BEYOĞLU ÖRNEĞİ

Mustafa Tan

Bu çalışmada, yiyecek içecek işletmelerinin ve çalışanlarının pandemi sürecinde karşı karşıya kaldığı maddi ve manevi yıpranmanın onların kişisel ve kurumsal başarılarının covid-19 pandemisiyle ilişkisi uzmanlar tarafından hazırlanan anket ifadeleri ile test edilmiştir. Pandemi süreci, kişisel ve örgütsel başarı yanında yiyecek içecek sektörü çalışanlarının özel yaşamlarına dahi ulaşan geniş bir etki alanına sahiptir. İş verenlerin yiyecek içecek sektörü çalışanlarından öncelikli beklentisi, verimli ve devamlı çalışmalarının gerçekleşmesidir. Beklentinin karşılanması başarının maksimum seviyey ...Daha fazlası

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve çerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.
Tamam

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms