Filtreler
Filtreler
Bulunan: 1 Adet 0.002 sn
İlgili Araştırmacılar [1]
Ambargo Durumu [1]
Tam Metin [1]
Veritabanları [1]
wosquality [1]
wosauthorid [1]
Tür [1]
Yayın Yılı [1]
Yayıncı [1]
Dil [1]
Erişime Açık

REVIEWING OPEN KITCHEN CONCEPT REGARDING ITS EFFECT ON MOTIVATION OF CHEFS

İsmet Kutay Sırıklı

The open kitchen concept has been evaluated from the perspective of chefs in quite a few studies. Further research is necessary to investigate the impact of chefs' working conditions in open kitchens on their professional development, motivation, and work processes. This study aims to understand the impact of open kitchen working experiences on chefs who have previously worked in closed kitchens. Specifically, it examines how these experiences affect their mood, motivation, and creativity in the kitchen. For the research, twenty five chefs working in Michelin Starred restaurants in Turkey were ...Daha fazlası

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve çerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.
Tamam

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms